Hírek
Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
0
1
3
1
3
8
Házhozszállítás

Termék részletek


GARMIN STRIKER 9SV

GARMIN STRIKER 9SV
230 900 Ft

9” GPS-es halradar, piacvezető szonárral és Quickdraw Contours Térképező szoftverrel
Kompatibilis a Garmin CHIRP hagyományos szonárokkal, valamint a CHIRP ClearVü és SideVü pásztázó szonárokkal is
Beépített Garmin Quickdraw™ Contours térképezőszoftver, amivel a bejárt területekről készíthet akár 35 centi pontosságú mélységvonalas térképet
Beépített Wi-Fi®, mellyel elérhető az ActiveCaptain™ alkalmazás, így okos értesítéseket fogadhat1, és hozzáférhet a Quickdraw Contours közösséghez, letölthet útpontokat vagy értesítést kaphat szoftverfrissítésről
A beépített GPS-szel eltárolhatja kedvenc pontjait, útvonalakat készíthet és láthatja a hajója sebességét
Fényes, napfénynél is olvasható, 9"-os kijelző intuitív kezelőfelülettel
Gumírozott kialakítás
Magyar nyelvű menürendszerrel
At a Glance

A STRIKER™ Plus 9sv halradar fényes, 9"-os kijelzőt, beépített GPS vevőt, hagyományos CHIRP és CHIRP ClearVü és SideVü képes pásztázó szonárt is tartalmaz, valamint képes a Quickdraw Contours programjával feltérképezni a bejárt terület mélységvonalait. A beépített GPS vevővel elnavigálhat az eltárolt pontokra, útvonalakon haladhat és megjelenítheti hajója sebességét. Használja a beépített Wi-Fi-t, hogy az ActiveCaptain app segítségével okos értesítéseket1 kapjon és elérhesse a Quickdraw Contours Közösséget.

Garmin Quickdraw™ Contours
Senki sem ismeri olyan jól azokat a vizeket, ahol hajózik, mint ön. Amikor halad a vizen, a Quickdraw Contours térképi alkalmazás nagyfelbontású hajós térképeket készít a bejárt területről. Nincs szükség speciális tudásra, egyszerűen csak haladni kell, a STRIKER™ Plus 7sv elvégez mindent a háttérben és akár 35 centi sűrűségű mélységvonalakat rajzol.

Quickdraw


ActiveCaptain App
A STRIKER™ Plus 9sv beépített Wi-Fi-vel rendelkezik, így az ingyenes ActiveCaptain alkalmazással is haszálható. Ha kapcsolódott, okos értesítéseket1 kaphat képernyőjére, valamint elérheti a Quickdraw Contours Közösséget is, ahol megoszthatja elkészített térképet vagy letölthet mások által megrajzolt új területeket a közsségből. Mindezen felül még készüléke szoftverét is frissítheti az ActiveCaptain alkalmazáson keresztül.

ActiveCaptain


Clear Scanning Sonar Images
A STRIKER™ Plus 9sv halradar Garmin CHIRP technológiát használ, mely a Garmin ClearVü™ és SideVü funkciókkal ötvözve közel fényképszerű széles képet biztosít a hajó alatti és melletti területről. Tisztán látbhatók az építmények, talajszerkezet és a halak. Hagyományos Garmin CHIRP jeladóval használva lenyűgöző célpontelválasztást biztosít, így több halat foghat.

SideVu and ClearVu
GPS-es halradar
A beépített, nagyérzékenységű GPS mindenhol megtalálja és megtartja a pozícióját, legyen bárhol is vizen. Eltárolhat kedvenc helyeket, így ha valahol különösen jó a kapás, később visszanavigálhat oda. Megjelölheti a kikötőket, sójázóhelyeket és egyéb, fontos pontokat a tavon. A GPS-nek köszönhetően a STRIKER™ Plus 9sv képes megjeleníteni a sebességét, így biztos lehet benne, hogy nem megy túl gyorsan a letapogatáshoz, vagy nem lépi túl a megengedett határt az adott területen.

Önnek készült
A STRIKER™ Plus 9sv halradarral könnyű a horgászat, hiszen arra lett kitalálva, hogy minden körülmény között jól használható legyen. A fényes, napfénynél is olvasható kijelző pontosan mutatja a hajó alatti területet még szikrázó napsütésben is. A fejlett kezelőfelülettel egyszerűen navigálhat a menüben, így könnyen elérheti bármelyik funkciót.
https://youtu.be/BWwoPW1kSf0


1 Ha arra alkalmas telefonnal használja

A Wi-Fi® a Wi-Fi Alliance bejegyzett védjegye.

 • DOBOZ TARTALMA

  STRIKER Plus 9sv
  GT52HW-TM jeladó
  Táp-/adatkábel
  12 tűsről 4 tűsre átalakító jeladó kábel
  Dönthető tartó
  Használati útmutató letölthető
 • Súly
  1,1KG
  Szín
  FEKETE
  Méret
  28,2 x 16,5 x 6 cm
  ÁTVITELI TELJESÍTMÉNY
  500 W (RMS)
  VÍZÁLLÓSÁG
  IPX7
  GPS VEVŐ TÍPUSA
  GPS
  FELBONTÁS
  800 x 480 képpont
  QuickDraw Contours támogatás-
  IGEN
  TÁMOGATOTT FREKVENCIÁK
  Hagyományos: 50/77/200 kHz, CHIRP (mid és high), ClearVü és SideVü 260/455/800 kHz
  Cikkszám
  GG010-01875-01
  A vásárlás után járó pontok
  2 309 Ft
Webáruház készítés