Hírek

2019.09.16 19:03
A Hearty Rise nagyszerű prémium botokat épít. Rendkívül széles választék - rendkívül gyors - rendkívül könnyű - rendkívül erőteljes - felül rendkívül érzékeny, Ezek a Hearty Rise tulajdonságai!

TOP termékek

Látogató számláló

0
0
3
3
7
0
5

Házhozszállítás

HEARTY RISE-PREDATEK KIS ÉS NAGYKERESKEDELEM

PREDATEK EUROPEAN DISTRIBUTOR

Kérj segítséget:06202183327: simex96@gmail.com

PREDATEK H150 HYPERVIPER

A HyperViper -t a horgászok olyan Viper iránti igényeire fejlesztették ki, amely a 8-10 méteres MÉLYSÉGET szondázza meg, amikor a nagy ragadozók nyáron a mélységben tartanak.

Öntvény

Nem valószínű, hogy elég messzire tudsz dobni ahhoz, hogy a HyperViper elérje maximális futási mélységét. Gyors ereszkedése azonban még mindig jól jön, ha meredek oldalú szerkezetekre, például sziklafalakra, vagy KÖVEZÉS mentén. A HyperViper visszahúzási ellenállása mérsékelt, így hosszabb ideig dobhat kevesebb fáradtság mellett.

rolling
A HyperViper trollkodásra készült. A Viper klasszikus rock 'n roll mozgásával rendelkezik, és vibrálóbb akcióba építve felébreszti a halott csörgést. Ez egy gyorskövető csali, amely 8 csomót is képes kezelni nyílt tengeri ragadozók, például szabó, tonhal és makréla keresésében.

Még ha nincs is szüksége a HyperViper végső mélységi képességére, értékelni fogja, ha rövidebb zsinóron, közelebb a csónakjához trollkodhatja, ha sziklás partvonalakat vagy kanyargós folyócsatornákat követ 3-5 méteres vízben. Próbálja meg trollkodni vele elmerült fák tetején egy rövid vonalon öt méteres vízben.

A maximális futási mélység számos tényezőtől függ .

KETTŐS vontatási pont 
Kettős működésű

Sokoldalúság! Húzza a HyperViper -t az orrából vagy az előke vontatási pontjából. Az orrtól erős hatást és gyorsabb ereszkedést biztosít (jó, ha csónakból part felé dobunk). Az előke nagyobb mélységet, gyorsabb trollkodást és kisebb visszahúzási ellenállást biztosít.

Tovább
Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Összes kategória
Ft
Ft