HEARTY RISE - Official Hungarian Distributor

PREDATEK - Official European Distributor

Kérj segítséget: +36 20 218 3327 simex96@gmail.com

Bemutatkozás

Hearty Rise Prémium botok forgalmazását 2019-tavaszától,kezdtük meg.

Mit kell tudni a márkáról? Kinai vagy nem? Előszőr is a márka mint Hearty Rise, 10. éve van a világpiacon! Természetesen nem Európából indult,hanem a keleti piacon, ázsia vadvizei, óceáni, tengeri horgászatban használták előszőr! Majd GONDOLT egy merészet a francia mérnök úr és megtervezte a nyugateurópai vizekre való botokat is, később a közép európai vizeket is célba vette, persze az orosz piac sem maradhatott ki.

Sikerüt személysen is beszélnem vele. Kérdeztem a botokról, hogy mi a titka, mert én mint versenyhorgász megmásztam a botok ranglétráját is, beleszámítva az összes legnagyobb márkát amit nem nevezek meg. Feltünt a botok érzékenysége könnyedsége szuper fogása, hatalmas választéka, ami egydülálló a piacon!!!

Azt a választ kaptam, hogy olyan technologát fejlesztett ki amely túlmutat minden jelenlegi technoligán. Fetalálta és szabadalmaztatta a V-NET II. MAJD A V-NET III. TECHNOLOGIÁT!! Ami egyedülálló a piacon. Tokioban lévő irodaházban tervezik a botokat, a FUJI SZAKEMBEREI FIGYELIK A GYÁRTÁST, ÉS TERMÉSZETESEN MINDEN ALKATRÉSZE FUJI!!!! 

TEHÁT FRANCIA MÉRNÖKI MUNKA, JAPÁN CSÚCSTECHNOLOGIA, ÉS BÉRGYÁRTÁS KINÁBAN, ILLETVE VIETNÁMBAN.

EZ AZÉRT TÖRTÉNIK HOGY AZ ÁRA VERSENYKÉPES LEGYEN A VERSENYTÁRSAIVAL SZEMBEN, ÉS AZ IS ...!

AZ első botok tervezésében a világbajnok Orosz pergetők is segítettek.

3 év tapasztalat áll mögöttünk, és siker koronázta 3 éves munkánkat, rengeteg rangos versenyt nyertek teszthorgászaink, versenycsapataink. Botjaink prémium márkaként vonultak be a piacra. 2022-ben több mint 20.000,-ezer botot étékesítettünk az európai piacon!

 

 

Technoloiga