HEARTY RISE - Official Hungarian Distributor

PREDATEK - Official European Distributor

Kérj segítséget: +36 20 218 3327 simex96@gmail.com

Rólunk

A Hearty Rise prémium horgászbotok forgalmazását 2019 tavaszán kezdtük meg.

Mit érdemes tudni a márkáról? A Hearty Rise márka tíz éve van jelen a világpiacon. Bár nem Európából indult, hanem Kelet-Ázsiából, ahol először a vadvízi, óceáni és tengeri horgászatban használták. Később egy francia mérnök gondolt egy merészet, és megtervezte a nyugat-európai vizekre szánt botokat is, majd célba vette a közép-európai piacot, és az orosz piac sem maradhatott ki.

Sikerült személyesen is beszélnem vele. Kérdeztem a botok titkáról, mivel versenyhorgászként számos márkát kipróbáltam már, beleértve a legnagyobb neveket is. Feltűnt a botok érzékenysége, könnyedsége, kiváló fogása és hatalmas választéka, ami egyedülálló a piacon.

A válasza szerint egy olyan technológiát fejlesztettek ki, amely minden jelenlegi technológiát felülmúl. Feltalálták és szabadalmaztatták a V-NET II. és a V-NET III. technológiát, ami egyedülálló a piacon. Tokióban tervezik a botokat, ahol a Fuji szakemberei felügyelik a gyártást, és minden alkatrészük Fuji.

Tehát a botok francia mérnöki munkával, japán csúcstechnológiával készülnek, kínai és vietnámi gyártással, hogy versenyképes áron kínálhassák őket a piacon.

Az első botok tervezésében világbajnok orosz pergető horgászok is közreműködtek.

Három év tapasztalatával a hátunk mögött büszkén mondhatjuk, hogy munkánkat siker koronázta. Teszthorgászaink és versenycsapataink számos rangos versenyt nyertek. Botjaink prémium márkaként váltak ismertté a piacon. 2022-ben több mint 20.000 botot értékesítettünk az európai piacon.