Szűrés

Hosszúság
Termék státusza

Hírek

2019.09.16 19:03
A Hearty Rise nagyszerű prémium botokat épít. Rendkívül széles választék - rendkívül gyors - rendkívül könnyű - rendkívül erőteljes - felül rendkívül érzékeny, Ezek a Hearty Rise tulajdonságai!

TOP termékek

Látogató számláló

0
0
4
1
1
6
4

Házhozszállítás

HEARTY RISE-PREDATEK KIS ÉS NAGYKERESKEDELEM

PREDATEK EUROPEAN DISTRIBUTOR

Kérj segítséget:06202183327: simex96@gmail.com

PREDATEK S150 SANDVIPER

A sekély víz speciális
SandViper-t úgy tervezték, hogy akció hatást keltsen sekély vízben. Egyedülálló formája, a halottat ébresztő csörgő és a rock 'n roll akció végzetes vonzerőt jelent a felszínre törő ragadozók minden fajtája számára.

TÉNY: A Sandviper-t egy USA-beli forgalmazó kérésére fejlesztették ki, aki egy sekélyen futó Viper-t akart lazachoz és csukához.

 

Éjjel vagy nappal
1996 óta a Predatek Viper horgászcsalik több ezer trófeát vittek el szerte a világon. A SandViper változat a sekély vízre vadászik és sziluettek a felszínen holdfényben vagy hídfényben, ahol nagy halak leselkednek.

 

Kemény

A Predatek bevált enduroShok előke segítségével a SandViper veszi a horgászat keménységét a szerkezet és a sziklák körül, valamint a óriás halak vad csapásait. Lehet, hogy kemény életre szánják, de az enduroShok előke vadászatban tartja SandViperjét.

Tovább